Cautare

1901 de rezultate pentru "comuna scorteni" (3.49 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu a luat parte la ceremonia de deschidere a anului tcolar din comuna ilfoveana Gruia, prilej de a anunta ca programul prin care elevii claselor a IX-a ti a X-a primesc cate un calculator, care va demara in toamna acestui an, va fi extins pentru tot invatamantul preuniversitar.
Constituirea forului deliberativ local urmeaza sa aiba loc la o data ulterioara in prezenta unui judecator delegat. Reamintim ca satul Suhurlui a devenit comuna prin desprinderea de comuna Rediu in luna mai a acestui an.
Vosganian a adaugat ca intentioneaza sa solicite un punct de vedere din partea Bancii Nationale a Romaniei si Parlamentului in sedinta comuna, dar si sa inceapa o serie de consulari cu partenerii sociali, sindicatele si patronatele.
Dupa patru luni de la alegerile locale, comuna Pechea va avea primar. Curtea Constitutionala a respins de curand exceptia de neconstitutionalitate invocata de avocatul Mihai Boldea in legatura cu validarea mandatului de primar al liberalului Iancu Boldea, castigatorul scrutinului din luna iunie.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Comuna, transformata de fostul primar Nicolae Stan intr-o localitate moderna, a devenit ieri, inca de la primele ore, un adevarat furnicar. ... Toti au dorit sa isi exercite dreptul la vot, pentru a se asigura ca ajunge comuna pe maini bune.
Roberta Anastase a declarat, in cadrul unei coferinte de presa, ca vizita sa de joi in judetul Olt, la Slatina si la Ganeasa, a fost programata inca de saptamana trecuta si nu are nici o legatura cu incidentele produse miercuri noapte in comuna Ganeasa.
Dintre senatori, constanteanul Mircea Banias (foto) spune ca amendamentul promovat de el se refera la bani pentru construirea unei gradinite in comuna Poarta Alba.
De exemplu, autoritatile din comuna doljeana Unirea nu au colectat decat 20% din taxa pe valoarea adaugata si impozitul pe venit, adica vor primi cu 80% mai putini bani. Comuna Negoi a colectat 32%, Bratovoiesti - 27%, Ghercesti - 33%, iar Filiasi - 23%.
Pentru cei care au uitat, Vasile Bindelea este alesul local care anul trecut s-a facut remarcat prin constructia si vanzarea de case in comuna Valu lui Traian, case insa care s-au dovedit a fi unele fara fundatie.
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana.
Deschiderea oficiala a sezonului de pasunat in comuna Valu lui Traian a strans nu doar mii de oameni dornici sa petreaca, ci si parlamentarii PD-L de Constanta, primari PD-L si o fosta pedelista:
Potrivit primarului din comuna Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni (foto), de la 1 iunie a. ... O comuna cu 2 sate functioneaza cu 19 angajati, care de la 1 iunie a.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
PSD si PD-L au decis astazi, in sedinta comuna sa nu se mai atace in public, a spus Georgian Pop de la PSD. ... PSD si PD-L au discutat astazi in sedinta comuna despre viitorul guvernarii.
In Barghis, Geoana a tinut sa-si sublinieze grija pentru etnicii rromi, pe care a promis ca ii va sprijin si pe viitor, mai ales si pentru faptul ca majoritatea celor care l-au intampinat in aceasta comuna au fost etnici rromi.
El a tinut de asemenea sa reaminteasca in acest context istoria comuna bogata a celor doua popoare. ... Totusi, recent, a avut loc in Parlamentul de la Kiev o sesiune comuna a mai multor comitete parlamentare dedicata relatiilor cu Romania si la care presa nu a avut acces.
Viceprimarul l-a acuzat pe primar ca ar fi consumat bauturi alcoolice si ca ar fi furat comuna. ... Echipa de fotbal din comuna a adus-o si vicele stia de ea.
"Ne sfatuim sustinatorii sa voteze cu Ursulescu" In timp ce sustin ca sunt tot mai uniti in interiorul PSD, dupa esecul de la Turburea, Calinoiu si Carciumaru se contrazic si declara ca vor lua masuri impotriva organizatiei din comuna respectiva si ii vor retrage sprijinul politic lui Teodor Iloiu.
google-analytics.com